Tel.+381 (11) 41 46 710

Faros Lumen kontak telefon
O Nama-Eco Typhoon


O Faros Lumenu
daljinsko upravljanje grejanje

Razvijamo progresivna rešenja

Faros Lumen je preduzeće nastalo u Beogradu vođeno idejom kreiranja originalnih tehnoloških rešenja u domenu različitih privrednih grana. Od svog osnivanja ulažemo u razvijanje naprednih sistema upravljanja za uređaje različitih funkcionalnosti i namena. Ulaganjem u progresivna elektronska rešenja ulažemo u veću efikasnost uređaja i bolji kvalitet života i rada.


usteda prostora grejanje

Sarađujemo sa vrhunskim ekspertima

Svaka dobra ideja traži adekvatnu i relevantnu podršku kako bi bila realizovana. Osim jasne vizije koju smo pratili tokom godina svog postojanja, uz sebe smo imali podršku stručnjaka različitih ekspertiza koji su nas usmeravali u izradi uređaja i kontrolisali svaki aspekt njihovog funkcionisanja. Rezultat su maksimalno optimizovana i efikasna rešenja u skladu sa važećim standardima, kao i konstantan visok nivo adekvatne i pravovremene usluge.


obuka instalatera gorionik

Ulažemo u profesionalni kadar

Naša vizija je stalno učenje, usavršavanje i motivacija zaposlenog osoblja kako bi u svakom momentu zadovoljili potrebe naših klijenata kvalitetom proizvoda i usluge i bili u toku sa kretanjima i promenama na tržištu. Težimo ostvarivanju održivih i dugoročnih planova i opipljivih rezultata. Ulaganjem u profesionalni kadar ulažemo u budućnost firme i korisnika njenih usluga.tehnicka podrska grejanje

Pružamo adekvatnu podršku

U skladu sa funkcionalnošću i namenom uređaja, obezbeđujemo profesionalnu tehničku podršku svojim korisnicima. Negujemo kontinuirani odnos sa partnerima i klijentima i vodimo računa o njihovim potrebama koje se tiču proizvoda koje im nudimo. Uz transparentnu komunikaciju karakteristika proizvoda i pravovremenu i adekvatnu podršku, ulažemo u dugoročna partnerstva i odnose sa korisnicima.